közétkeztetés

Időpont: 
2018. április 25. szerda, 09:00
Tisztelettel meghívjuk Önt, és a téma iránt érdeklődő kollégáit a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége Országos Szakmai Napjára

2016. július 26.
Az év első felében a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) több szakmai szervezettel közösen számos egyeztetésen vett részt az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézetben (OÉTI). A megbeszélések kiemelt célja az volt, hogy a 2015. szeptemberében életbe lépett közétkeztetési rendelet szerint készülő ételek amellett hogy egészségesek, ízletesek is legyenek.

Időpont: 
2016. április 20. szerda, 10:00
Tisztelettel meghívjuk Önt, és a téma iránt érdeklődő kollégáit a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége Regionális Szakmai Napjára

2016. február 29.
A közétkeztetők legnívósabb versenyének számító OKÉS-t, amely „Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” témában került megrendezésre az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND), valamint a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) szervezi a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) támogatásával. A verseny célja, a hagyományos ízek megőrzése mellett a tradicionális ételek modernizálása, a mai kor követelményeihez igazítása. A csapatok előételből vagy levesből, főételből és desszertből álló, felnőtteknek szánt menü elkészítésével és tálalásával versenyeztek.

2015. november 2.
A KÖZSZÖV 2015. szeptember 17-én Jászberényben a Déryné Rendezvényházban tartotta regionális szakmai konferenciáját. 14 kiállítónk volt, a résztvevők száma meghaladta a 100 főt.

2015. október 22.
forrás: magyarkonyhaonline.hu
Elindult a közétkeztető konyhák minősítő rendszerének tesztüzeme, ezzel párhuzamosan zajlik a jogi háttér kidolgozása is.

2015. október 14.
2015. október 08.-án tartotta meg, a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, a Regionális Szakmai Napját Budapesten, a Péterfy Sándor úti Kórházban.

2015. szeptember 8.
Az egészséges étkezésre és életmódra való átállás szükségességével minden érintett egyetért, ám a szeptemberben életbe lépő „menzareform” gyakorlati kivitelezése számos nehézséget felvet.