OKÉS

2016. február 29.
A közétkeztetők legnívósabb versenyének számító OKÉS-t, amely „Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” témában került megrendezésre az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND), valamint a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) szervezi a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) támogatásával. A verseny célja, a hagyományos ízek megőrzése mellett a tradicionális ételek modernizálása, a mai kor követelményeihez igazítása. A csapatok előételből vagy levesből, főételből és desszertből álló, felnőtteknek szánt menü elkészítésével és tálalásával versenyeztek.

2016. február 17.
A közétkeztetők legnívósabb versenyének számító OKÉS-t, amely „Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” témában kerül megrendezésre az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND), valamint a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) szervezi a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) támogatásával.

2015. december 4.
OKÉS 2015 ELŐDÖNTŐ
Lezárultak az ötödik Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) elődöntői. A „Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” témában meghirdetett közétkeztetői gasztro kupa 2016-os döntőjébe biatorbágyi, budapesti, hódmezővásárhelyi, kecskeméti, miskolci, nyíregyházai és pécsi csapatok jutottak be.

2014. december 3.
OKÉS 2014
A Nemzeti Élelmiszer-lánc Biztonsági Hivatal (NÉBIH) támogatásával, az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND), és a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) 2014-ben már negyedik alkalommal hirdette meg az OKÉS közétkeztetési szakácsversenyt, melynek döntő megmérettetésére 2014. november 29-én a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában, Budapesten került sor.