RAJZPÁLYÁZAT 2018

2018. február 12.
„ ILYEN MENZÁT SZERETNÉK” A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) országos rajzpályázatot hirdet általános iskolás gyermekek számára „Ilyen menzát szeretnék” címmel. Olyan alkotásokat várunk, amelyeken a gyerekek képzeletük szabad szárnyalásával megálmodják azokat az éttermi körülményeket (pl.: bútorzat, teríték, ismeretterjesztési eszközök, tálalás, étterem elrendezése, stb.) melyek között szívesen fogyasztanák el ebédjüket.

Korcsoportok:
5-6. osztályosok
7-8. osztályosok
Méret: A/4-es (paszpartu vagy keret nélkül)
Technika:
Bármilyen szabadkézi 2 dimenziós alkotást elfogadunk. A pályázatra egy gyermek egy rajzot küldhet be
egyénileg vagy az intézményen keresztül. Intézmények esetében előzsűrít kérünk.
Határidő:
Beküldési határidő: 2018. március 23.
Ünnepélyes díjátadó: 2018. április 25. Budapest, Lurdy Ház

Pályázati adatlap
Minden beküldött alkotáshoz mellékelni szükséges a kitöltött Pályázati adatlapot, amely a Pályázati felhívás mellékletét képezi.
Postai úton történő beküldés
Az alkotásokat A/4 borítékban a kitöltött pályázati adatlappal együtt a következő címre kérjük küldeni:
9700 Szombathely, Simon István út 1. (KÖZSZÖV)

Értékelés
Zsűrizésre gyakorló művésztanárokat kérünk fel.

Díjazás
A két korcsoport alkotásait külön-külön értékeljük, helyezésekkel és külön díjakkal, melyek értékes rajzfelszerelések. A nyertes pályázókat e-mail-ben, vagy postai úton értesítjük.

A legsikeresebb alkotások az Budapesten a Lurdy házban az ünnepélyes díjátadó során, terveink szerint kiállításra kerülnek.
A pályázatra az alkotást eredeti példányban szükséges beküldeni. Az alkotások hátulján kérjük feltüntetni a gyermek nevét, osztályát, iskola nevét, a felkészítő tanár nevét.

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségen állunk a rendelkezésre: rozsas [pont] aniko [pont] kozszov [kukac] gmail [pont] com

Jó alkotó munkát kívánok!
Rózsás Anikó elnök