• +36-30 257-8454
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megjelent a Vendéglátás Magazin márciusi száma

Mit is jelent a Scoville-skála és miért is csíp a chili, no meg miért is szeretjük ezt a fajta erősséget? Mit főztek az OKÉS-döntő és a Bocuse d'Or hazai legjobbjai? Mitől vált olyan sikeressé az északi konyha?

Legújabb számunkból kiderül továbbá, milyen kreatív ötletekkel lehet a kisgyermekeket rábírni az új ízek megkóstolására, mi is valójában a különbség a grillezés és a barbecue között, és hogyan lehet kreatív sörkoktélokat készíteni.

Megismerhető Paul Bocuse lyoni éttermének titka és az, hogy miként lehet szinte változatlan étlappal fél évszázadon át megtartani a három Michelin-csillagot.

Előfizetés itt

Vendéglátás márciusi száma

 


Közszöv © 2018. minden jog fenntartva! Készítette: Kaposi Balázs