• +36-30 257-8454
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tájékoztató az Országos Közétkeztetési Szakácsverseny, azaz az OKÉS döntőjéről

Tájékoztató az Országos Közétkeztetési Szakácsverseny, azaz az OKÉS döntőjéről

A közétkeztetők legnívósabb versenyének számító OKÉS-t, amely „Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” témában kerül megrendezésre az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND), valamint a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) szervezi a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) támogatásával.

A verseny célja, a hagyományos ízek megőrzése mellett a tradicionális ételek modernizálása, a mai kor követelményeihez igazítása. A csapatok előételből vagy levesből, főételből és desszertből álló, felnőtteknek szánt menü elkészítésével és tálalásával versenyeznek.

Az esemény helyszíne: FeHoVa - HUNGEXPO (A pavilon)

1101 Budapest, Albertirsai u.10.

Az esemény időpontja: 2016.02.19. 9.00-17.00

A 2016-os döntőbe biatorbágyi, budapesti, hódmezővásárhelyi, kecskeméti, miskolci, nyíregyházi és pécsi csapatok jutottak be. Az esemény színvonalát növeli, hogy a csapatok a Bocuse d'Or szakácsverseny döntőjére kialakított konyhaállásokban versenyezhetnek.

A csapatok és a versenyre nevezett menük bemutatása elérhető a NÉBIH honlapon, az alábbi linken:

http://portal.nebih.gov.hu/web/guest/-/okes-2015-16-dontos-csapatok

Mivel a szakácsverseny döntőjére a FEHOVA kiállítással egy időben kerül sor, ezért a rendezvény belépőjegy köteles. Kedvezményes jegyek az alábbi linken megvásárolhatóak:

http://www.eregistrator.hu/registration.php?ltid=LV&idid=93&prid=FHV16&lngid=hu&mode1=K&c=0&flag=0&flogo=0

 


Közszöv © 2018. minden jog fenntartva! Készítette: Kaposi Balázs