• +36-30 257-8454
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regionális Szakmai Nap Békéscsaba

A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége 2019. október 3-án regionális szakmai napot tart, melynek helyszíne Békéscsaba, Munkácsy Hotel (5600 Békéscsaba, Kórház út 4.), melyre tisztelettel meghívjuk Önt és a téma iránt érdeklődő kollégáit !

A rendezvény részletes programja és a letölthető jelentkezési lap: 

08:15 – 09:00 Regisztráció, kiállítók megtekintése

09:00 – 09:15 Megnyitó - Rózsás Anikó elnök, KÖZSZÖV

09:15 – 09:40 Közétkeztetéstől a világversenyig Előadó: Ambrus György Venesz-díjas, olimpiai aranyérmes mesterszakács

09:40 – 10:05 Tisztítószerek a konyhában Előadó: Gyebrovszki Andrea népegészségügyi szakügyintéző, Békés Megyei Kormányhivatal, Gyulai Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete

10:05 – 10:30 Javaslatok az iskolai közétkeztetés további javítására Előadó: Zentai Andrea főosztályvezető, OGYÉI Táplálkozás-epidemiológiai Főosztály

10:30 – 11:00 Kávészünet, kiállítók megtekintése

11:00 – 11:30 "Rémálmok és félelmek a közétkeztetésben, avagy mit tehetnek a megelőzésért" Előadó: Zoltai Anna

11:30 – 11:55 Érzékszervi minősítések, közétkeztetésből vett ebéd menüsorok érzékszervi vizsgálatának eredményei alapján Előadó: Horváthné Wind Bernadett bírálatvezető, NÉBIH ÉTBI

11:55 – 12:20 A beszállítói audit szerepe a közétkeztetési gyakorlatban Előadó: Páger Zsolt üzletfejlesztési igazgató, Hungast csoport

12:20 – 12:45 „Lehetőségeink, kihívásaink”, Munkahelyi vendéglátás, ahogy mi csináljuk Előadó: Némedi József mesterszakács

12:45 – 13:15 Szakmai nap zárása, sorsolás, ebéd

Letölthető meghívó: letöltés

Letölthető jelentkezési lap: letöltés

Támogatók


A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A rendezvény helyszíne:  Békéscsaba, Munkácsy Hotel (5600 Békéscsaba, Kórház út 4.)

contentmap_plugin


Közszöv © 2018. minden jog fenntartva! Készítette: Kaposi Balázs