• +36-30 257-8454
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

I. KÖZÉTKEZTETÉSI SZAKÁCSVERSENY ORSZÁGOS DÖNTŐ - II. KÖZÉTKEZTETÉS SZAKMAI KONFERENCIA


A KÖZSZÖV nevében tisztelettel meghívom a   

SIRHA BUDAPEST NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ÉS  VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKIÁLLÍTÁSON általunk megrendezett szakmai programokra

2020.február 6-ára.

 

I.             KÖZÉTKEZTETÉSI SZAKÁCSVERSENY ORSZÁGOS DÖNTŐ

A kiállításra meghívott tagjainknak, szakmai partnereinknek a  belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely a mellékelt linken megtehető

www.sirha-budapest.com/kozszov

 

A HUNGEXPO területén zajló Kiállítás keretében, az A pavilonban 2020. február 6-án kerül megrendezésre a Közétkeztetési Szakácsverseny döntője, mely 10 órától látogatható.
A versenyt a KÖZSZÖV, a NÉBIH és a MNGSZ közösen szervezi.
A hatalmas szakmai és társadalmi támogatottsággal immár hetedik alkalommal kiírt versenyének, a „KÖSZ 2019-2020″-nak témája a nyári ételek. Kötelező eleme a hazai friss alapanyagokból készült lecsó és a méz. 
A szervezők legfontosabb célja a felkészülést és bemutatkozást kísérő továbbképzés, szakmai tapasztalatcsere.
A verseny-boxokban zajló munka  a lelátóról illetve a kivetítőkről látványosan nyomon követhető, szakmabelieknek kiváló továbbképzés és izgalmas szakmai érdekesség.


A döntőben 12,  4-4 fős csapat szerepel.
A délelőtti csapatok 7 órakor, a délutániak 11 órakor kezdik a versenyt, 15-15 perces idő-eltolással 3-3 órás főzéssel.
A  zsűri a közönség előtt végzi a munkáját. A megfőzött ételeket kiállítjuk, illetve később a recepteket kiadványban közzétesszük. A tálalásban  szakképző centrumok  24 tanulója segédkezik, akik az ország különböző pontjairól érkeznek. 
A nyilvános és látványos  eredmény hirdetésre várhatóan 16 órakor kerül sor, ahol a dobogós helyezések mellett számtalan rangos különdíj talál gazdára.

  

II.            KÖZÉTKEZTETÉS SZAKMAI KONFERENCIA

Meghívottainknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött, és az alábbi  linken lehet regisztrálni

https://sirha-budapest.com/KK

A verseny délelőtti és délutáni fordulója közötti szünetben, 11.30-13.30-ig az ’A’ pavilon konferencia termében  a szervezők KÖZÉTKEZTETÉS konferenciát tartanak,
Szakítottunk az elmúl években kialakult gyakorlattal és új, a konyhavezetők számára fontos szakmai területeket céloztak meg, - rávilágítva arra, hogy a minőségi étkeztetés és szolgáltatás összetett, sok tényező függvénye.
Ezen a konferencián, idő hiányában csupán három, egyenként akár egész napos programot is kitevő, aktuális szakmai kérdéskör egy-egy érdekes, izgalmas, szakmai továbbképzést jelentő előadásával várjuk a közétkeztetőket, konyhavezetőket és érdeklődőket. Lehetőség lesz szakemberekkel (NÉBIH, KÖZSZÖV, MNGSZ) személyes konzultációkra és szakmai tapasztalatcserére.


Konferencia  programja:

  Moderátor: Zoltai Anna


I. Minőségi alapanyag:
Terítéken a burgonya 2. konferencia eredményeinek bemutatása
Balogh Stefánia -Horváthné Wind Bernadett- Ecsedi István -Zoltai Anna (NÉBIH)
II. Fogyasztási kedvet befolyásoló tényezők:
Az étkezési idő társadalmi jelentősége - KÖZSZÖV kutatás és következtetéseinek értékelése:
Páger Zsolt - KÖZSZÖV alelnök és KÖZSZÖV elnökségi tagok
III. Gazdálkodás - Pénzügy
Közétkeztető főzőkonyhák gazdálkodása ma
Dr. Kovács Pál Hódmezővásárhely
KONZULTÁCIÓ

 

2020. 01. 16.

Rózsás Anikó  

a KÖZSZÖV elnöke


Közszöv © 2018. minden jog fenntartva! Készítette: Kaposi Balázs