• +36-30 257-8454
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kerekasztal megbeszélés Eger

A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége tisztelettel meghívja Önt és a téma iránt érdeklődő munkatársait a
2020. március 5-én, csütörtökön
megrendezésre kerülő
KEREKASZTAL MEGBESZÉLÉSRE 
melynek helyszíne: Agria TISZK (3300 Eger, Bartók Béla tér 4.)

Kedves Jelentkezők!

Szakítva a korábbi évek hagyományos konferencia rendszerű gyakorlatával, kísérletként, a közvetlenebb kapcsolat és eredményesebb szakmai érdekképviselet miatt kerekasztal megbeszélést szervezünk. Ennek keretében az előadók program szerinti rövid előadása után a témában beszélgetést folytatunk a résztvevőkkel, akiktől pozitív és negatív tapasztalatok, kérdések, problémák felvetését várjuk szóban, vagy a kihelyezett „kérdésládában”. Az előadók felkészülését segíti, ha a felmerülő kérdéseiket előzetesen megküldik e-mail címünkre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megbeszélés programterve és a letölthető jelentkezési lap: 

 08:30 – 09:00   Regisztráció, kiállítók megtekintése  
09:00 – 09:05  Megnyitó - Rózsás Anikó elnök, KÖZSZÖV 
09:05 – 09:30

 Emberség, mint motiváló erő, avagy hogyan becsüljük meg, és hogyan fejlesszük munkatársainkat? 

 Előadó és a beszélgetés moderátora:

            Gazsi Zoltán ügyvezető, Eisberg Hungary Kft., a „Vállalható Üzleti Kultúráért” Nagykövete 

09:30 – 10:30  Kerekasztal megbeszélés 
 

 Résztvevők:

  • Rózsás Anikó területi vezető,
  • Végh Tamás mesterszakács, gasztronómiai igazgató
  • Némedi József mesterszakács, élelmiszerbiztonsági vezető
  • Bernáth József séf, fejlesztő
  • Páger Zsolt üzletfejlesztési igazgató
  • Zoltai Anna élelmiszerbiztonsági szakmérnök, tanácsadó

 Érintett témakörök:

  • motivációs eszközök és lehetőségek,
  • a munkabér és cafetéria egyensúlya,
  • munkabeosztás, munkaszervezés,
  • mindennapi pszichológia,
  • munkahelyi kapcsolatok,
  • munkahelyi közösség,
  • vezetői-beosztotti viszonyok 
10:30 – 11:00  Kávészünet, kiállítók megtekintése 
11:00 – 11:20

 A közétkeztetési szakácsverseny (KÖSZ) küldetése, és eredményeinek hasznosítása a mindennapokban

 Előadó és a beszélgetés moderátora:

           Zoltai Anna KÖSZ szervező, a NÉBIH volt osztályvezetője

11:20 – 12:30  Kerekasztal megbeszélés 
 

 Résztvevők:

  • Rózsás Anikó területi vezető, KÖSZ zsűri elnök
  • Végh Tamás mesterszakács, KÖSZ mentor és zsűri tag
  • Némedi József mesterszakács, a verseny ötletgazdája
  • Bernáth József séf, KÖSZ zsűri tag és mentor
  • Stiller Tamás séf KÖSZ mentor, kommunikáció felelős
  • Páger Zsolt élelmiszertechnológus

 Érintett témakörök: 

  • nyersanyag norma kérdések,
  • munkaszervezés,
  • társadalmi elfogadottság, megbecsülés,
  • szakmai fejlődés, fejlesztés,
  • élelmiszer-minőség, élelmiszerbiztonság,
  • új technológiák, elfelejtett alapanyagok,
  • kommunikáció és az étkezési kultúra
12:30  Programzárás, büféebéd 

Letölthető meghívó: letöltés

Letölthető jelentkezési lap: letöltés

tamogatok4


A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A rendezvény helyszíne: Agria TISZK (3300 Eger, Bartók Béla tér 4.)

contentmap_plugin


Közszöv © 2018. minden jog fenntartva! Készítette: Kaposi Balázs