• +36-30 257-8454
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Regionális Szakmai Nap Szeged

A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége 2018. november 22-én regionális szakmai napot tart, melynek helyszíne Szeged,a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ rendezvényterme (6722 Szeged, Ady tér 10.), melyre tisztelettel meghívjuk Önt és a téma iránt érdeklődő kollégáit!

A rendezvény részletes programja és a letölthető jelentkezési lap: 

08:15 – 08:55 Regisztráció, kiállítók megtekintése

08:55 – 09:05 Megnyitó - Rózsás Anikó elnök, KÖZSZÖV

09:05 – 09:10 Köszöntő - Dr. Bosnyákovics Tünde megyei tisztifőorvos, főosztályvezető

09:10 – 09:30 Tápanyagértékek vizsgálata - Előadó: Dr. Bosnyákovics Tünde megyei tisztifőorvos, főosztályvezető Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály

09:30 – 09:50 Közétkeztetés a gyermekkoron innen és túl Előadó: Törökné Jenei Julianna élelmezési felelős Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltség

09:50 – 10:10 Közétkeztetés a II. Országos iskolai Menzakörkép 2017 vizsgálat tükrében Előadó: Miháldy Kinga dietetikus, Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

10.10 – 10.30 Az élelmi rostok szerepe a táplálkozásban Előadó: Borokné Tömösváry Lilla dietetikus, Biokontur Kft

10:30 – 11:30 Kávészünet, kiállítók megtekintése, halas ételek kóstoltatása

11:30 – 11:50 NÉBIH ellenőrzések aktualitásai Előadó: Zoltai Anna osztályvezető, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály

11:50 – 12:10 Az önellenőrzések gyakorlati megvalósítása Előadó: Teffner Zsolt minőségügyi- és élelmiszer-biztonsági vezető, Hungast Csoport

12:10 – 12:35 Gasztrotechnológiai eszközök és módszerek a közétkeztetésben Előadó: Végh Tamás elnökségi tag, KÖZSZÖV

12:35 – 12:55 Az étkezési idő társadalmi jelentősége Előadó: Páger Zsolt alelnök, KÖZSZÖV

12:55 – 13:15 Közétkeztetés a néprajzkutató szemével Báti Anikó néprajzkutató, MTA BTK Néprajztudományi Intézet

13:15 – 13:35 A halételek gyakorlati beillesztése az étkeztetésbe Előadó: Körösi-Szabó Zsolt gasztronómiai tanácsadó, MIRBEST Csoport

13:35 – 14:00 Sorsolás, programzárás, ebéd

14:00 – 15:10 Klub megbeszélések A) Zoltai Anna: Az ellenőrzések aktualitásai a mindennapi gyakorlatban B) Teffner Zsolt: Az önellenőrzés gyakorlati megvalósítása

Letölthető meghívó: letöltés

Letölthető jelentkezési lap: letöltés

tamogatok1

A rendezvény helyszíne: Szeged,a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ rendezvényterme (6722 Szeged, Ady tér 10.) 

contentmap_plugin


Közszöv © 2018. minden jog fenntartva! Készítette: Kaposi Balázs