• +36-30 257-8454
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Boros Attila

Zoltai Anna
Tag

43 éves hatósági munkám során számtalan élelmiszer eredetű megbetegedés kivizsgálásában, adatainak elemzésében, és élelmiszerbiztonsági szabályozások előkészítésében vettem részt.  Az utóbbi 12 évben a NÉBIH Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztályát vezettem, ahol kidolgoztuk és bevezettük a támogató, fejlesztő módszerre épülő „Minőségvezérelt Közétkeztetés Programot”. Mindig kiemelt figyelmet fordítottam az étkeztetésben és vendéglátásban dolgozók és a fiatalok képzésére, az ismeretterjesztésre.  Oktatok a cukrász mesterképzésben, és vendég előadóként több felsőoktatási intézményben. Vezetem a vendéglátás és étkeztetés „Jó Higiéniai Gyakorlat”-ot (GHP)  kidolgozó munkacsoportot, és 2013-tól részt veszek a Közétkeztetési Szakácsversenyek (KÖSZ) szervezésében.  Jelenleg egyéni vállalkozóként élelmiszerbiztonsági tanácsadóként dolgozom, és örömmel veszek részt a közétkeztetés, az étkezési kultúra fejlesztésében,  a minőségi élelmiszerekkel kapcsolatos ismeretek terjesztésében. Munkámért Pro Hygiéne díj, Pest megye Közigazgatásáért és MGSZH elnöki oklevelek, Magyar Köztársasági Ezüstérdemkereszt, Kentaur emlékszobor, Közétkeztetési Nívódíj és Gasztronómiáért Érdemérem elismerésekben részesültem.

Közszöv © 2018. minden jog fenntartva! Készítette: Kaposi Balázs