KÖZSZÖV szakmai nap -Békéscsaba

Időpont: 
2016. május 24. kedd, 09:00
Tisztelettel meghívjuk Önt, és a téma iránt érdeklődő kollégáit a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége Regionális Szakmai Napjára

Helyszín:

Csabagyöngye Kulturális Központ  rendezvényterem, 5600 Békéscsaba Széchenyi utca 4.

A KÖZSZÖV szakmai napjának részletes programja

8.30-9.20    Regisztráció

9.20-9.30    Megnyitó

Rózsás Anikó, KÖZSZÖV elnök                                       

9.30-9.55    A közétkeztetés ellenőrzésének tapasztalatai                                 

Előadó:  Dr. Maráczi Gabriella, Békés Megyei Kormányhivatal, Népegészségügyi Főosztály, Főosztályvezető helyettes

9.55-10.20  A közétkeztetést érintő legfontosabb hatósági észrevételek   

Előadó: Kurilla Gréta / Perecz Beáta, Békés Megyei Kormányhivatal, Békéscsabai Járási Hivatal, élelmiszerbiztonsági felügyelő

10.20-10.45 Az evés környezeti meghatározói  

Előadó: Dr. Habil Forgács Attila, BCE Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet, Pszichológiai Központ, egyetemi docens

10.45-11.15 Kávészünet, kiállítók megtekintése

11.15-11.40 A minőségvezérelt közétkeztetés

Előadó: Zoltai Anna, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Vendéglátás és Étkeztetés Osztály, osztályvezető                                     

11.40-12.05 Ahogy a Minőségvezérelt Közétkeztetési Programot az étkeztető látja

Előadó: Páger Zsolt, Hungast Kft. üzletfejlesztési igazgató

12.05-12.30 Étlapszerkesztés, a 37/2014.számú EMMI rendeletnek megfelelően

Előadó: Dr. Mák Erzsébet Phd.Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Egyetemi adjuntus

12.30-12.55 Kérdés felvetések a rendelet tükrében

Előadó: Miháldy Kinga, OTH-OGYI-OETI. dietetikus

12.55-13.10 Sorsolás, programzárás,

13.10-         Ebéd

Térkép: