KÖZSZÖV szakmai nap - Eger

Időpont: 
2018. március 22. csütörtök, 08:30
Tisztelettel meghívjuk Önt, és a téma iránt érdeklődő kollégáit a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége Regionális Szakmai Napjára

Helyszín:

Eger - Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskola rendezvénytermében (3300 Eger, Bartók Béla tér 4.)

PROGRAM
08.30-09.20 Regisztráció

09.20-09.30 Megnyitó - Rózsás Anikó, elnök, KÖZSZÖV

09.30-09.55 Gyakorlati tapasztalatok a közétkeztetésben
Előadó: Dr. Egeressi Zsuzsanna, Járási Tisztifőorvos
Heves Megyei Kormányhivatal Egri Járási Hivatal, Járási Népegészségügyi Intézete

09.55-10.20 Az új magyar táplálkozási ajánlás és az elhízás kapcsolata
Előadó: Kubányi Jolán, elnök, Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ)

10.20-10.45 Az élelmi rostok beépítése az étrendbe
Előadó: Borokné Tömösváry Lilla, dietetikus, Biokontur Kft

10.45-11.20 Kávészünet, kiállítók megtekintése

11.20-11.45 Az önellenőrzés helye és szerepe a mindennapi gyakorlatban
Előadó: Zoltai Anna, osztályvezető,
Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Vendéglátás és Étkeztetési Felügyeleti Oszt.

11.45-12.10 Az önellenőrzés gyakorlati megvalósítása
Előadó: Teffner Zsolt, minőségügyi és élelmiszerbiztonsági vezető, Hungast Csoport

12.10-12.35 A kommunikáció jelentősége a közétkeztetésben
Előadó: Páger Zsolt, üzletfejlesztési igazgató, Hungast Csoport

12.35-13.00 A közétkeztetési szakácsverseny
Előadó: Némedi József, gasztronómiai tanácsadó

13.00-13.25 Az ételfóbiák
Előadó: Dr. Forgács Attila, egyetemi docens
BCE Magatartástudományi és Kommunikáció Elméleti Intézet

13.25-13.40 Sorsolás, programzárás, ebéd

13.40-14:10 Klub megbeszélések

A) Zoltai Anna: Az önellenőrzés helye és szerepe a mindennapi gyakorlatban
B) Teffner Zsolt: Az önellenőrzés gyakorlati megvalósítása

Térkép: