KÖZSZÖV szakmai nap - Hatvan

Időpont: 
2016. november 17. csütörtök, 06:45
Tisztelettel meghívjuk Önt, és a téma iránt érdeklődő kollégáit a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége Regionális Szakmai Napjára

Helyszín:

Grassalkovich Művelődési Ház - 3000 Hatvan, Kossuth tér 24.

A KÖZSZÖV szakmai napjának részletes programja

08.30-09.30   Regisztráció

09.30-09.40   Megnyitó

Rózsás Anikó, KÖZSZÖV Elnök, Smidné Vereb Julianna,  KÖZSZÖV  Alelnök

09.40-10.05   Gyakorlati tapasztalatok, modern ételkészítési tecnológiák a közétkeztető szemével

Előadó: Némedi József, PQS – Junior Vendéglátó Zrt.

10.05-10.30   EMMI rendelet várható változásai

Előadó: Miháldy Kinga, OGYI-OETI dietetikus

10.30-10.55   A közétkeztetési rendelet dietétikai vonatkozásai.

Előadó: Kubányi Jolán, MDOSZ Elnök

10.55-11.30   Kávészünet, kiállítók megtekintése.

11.30-11.55   A Minőségvezérelt Közétkeztetés.

Előadó: Zoltai Anna, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Vendéglátás és Étkeztetés Osztály, osztályvezető                                     

11.55-12.20  Közétkeztetési beszállítók felügyelete

Előadó: Páger Zsolt, Hungast Csoport, üzletfejlesztési igazgató

12.20- 12.45 Gasztro kultúra fejlődése a közétkeztetésben

Előadó: Végh Tamás, Hungast Csoport, gasztronómiai igazgató

12.45-13.10  Az evés környezeti meghatározói  

Előadó: Dr. Forgács Attila, BCE Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet Pszichológiai Központ, egyetemi docens     

13.10-         Sorsolás, programzárás, Ebéd

A szervezők a műsor változtatás jogát fenntartják.

Térkép: