KÖZSZÖV szakmai nap - Szombathely

Időpont: 
2016. október 13. csütörtök, 08:30
Tisztelettel meghívjuk Önt, és a téma iránt érdeklődő kollégáit a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége Regionális Szakmai Napjára

Helyszín:

Szombathely, Claudius Hotel - 9700 Szombathely, Bartók Béla krt. 39.

A KÖZSZÖV szakmai napjának részletes programja

08.30-09.30   Regisztráció

09.30-09.40   Megnyitó

Rózsás Anikó, KÖZSZÖV Elnök

09.40-10.00  Gyakorlati tapasztalatok, modern ételkészítési technológiák a közétkeztető szemével

Előadó: Némedi József, PQS – Junior Vendéglátó Zrt.

10.00-10.20  A Minőségvezérelt Közétkeztetés

Előadó: Zoltai Anna, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, Vendéglátás és Étkeztetés Osztály, osztályvezető                                     

10.20-10.40  Közétkeztetés jogi környezete

Előadó: Deák Ferenc, Földművelési Minisztérium, Élelmiszerlánc felügyeleti Főosztály, főosztályvezető helyettes

10.40-11.00  EMMI rendelet várható változásai

Előadó: Miháldy Kinga, OGYI-OETI dietetikus

11.00-11.30  Kávészünet, kiállítók megtekintése

11.30-11.50  A közétkeztetési rendelet dietétikai vonatkozásai

Előadó: Kubányi Jolán, MDOSZ Elnök

11.50-12.10  Közétkeztetési beszállítók felügyelete

Előadó: Páger Zsolt, Hungast Csoport, üzletfejlesztési igazgató

12.10-12.30 Gasztro kultúra fejlődése a közétkeztetésben

Előadó: Végh Tamás, Hungast Csoport gasztronómiai igazgató

12.30-12.50  Az evés környezeti meghatározói  

Előadó: Dr. Forgács Attila, BCE Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet, Pszichológiai Központ, egyetemi docens     

12.50-         Sorsolás, programzárás, ebéd

Térkép: