Elvitelre tálalás, a fogyasztó ételhordójábaSzakmai Anyagok / 2021-10-08 A képre kattintva letölthető a nyomtatható .pdf verzió. További szakmai anyagok Facebook Email
Bio élelmiszer a közétkeztetésben? AKI – Webinárium a közétkeztetés és a bio élelmiszertermelés összekapcsolhatóságáról. Az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a hazai közétkeztetési ágazat és az Tovább»
2024. év utolsó elnökségi ülése December 10-én, ünnepélyes keretek között, kellemes hangulatban megtartottuk az idei utolsó KÖZSZÖV elnökségi ülést. Számba Tovább»
Lehet-e közös jövője a közétkeztetésnek és az ökológiai gazdálkodásnak Magyarországon? Az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) országos felmérést végez azzal a céllal, hogy feltárja, hogyan növelhető az Tovább»