2021. február 16-án, 14 óra 30 perckor tartjuk a következő online KÖZSZÖV konferenciát, ételmérgezés, ételfertőzés témában.

Előadó: Dr. Sréterné Dr. Lancz Zsuzsanna lesz, aki a Nébih Mikrobiológiai Nemzeti Referencia Laboratóriumának vezetője, az élelmiszer-mikrobiológia legelismertebb szakértője. Rálátása van a hazai forgalomba került élelmiszerek mikrobiológiai monitoring és az ételmérgezések, ételfertőzések kivizsgálása kapcsán végzett laboratóriumi eredményekre, az azokból levonható következtetésekre, az ételfertőzést okozó hibás konyhatechnológiákra. Előadásában kitér két, napjainkban leggyakoribb ételmérgezést/ételfertőzést okozó mikróba, a Salmonella és a B.cereus ismertetésére, az általuk kiváltott közétkeztetési események kialakulásának okaira és megelőzésükre.

A konferencia a Zoom rendszer használatával zajlik: a jelentkezéskor megadott e-mail címre néhány nappal, a konferencia előtt megküldött link segítségével. Kezelése egyszerű, de természetesen  kérdés esetén segítünk. Egyelőre személyes, szóbeli kérdés feltevésére nincs lehetőség, viszont  a csetfalon az előadás és konzultáció alatt azonnal lehet  írásban kérdezni, amit  konzultáció keretében, Zoltai Anna moderálásával megválaszolunk, az  e-mail címünkre előzetesen megküldött  kérdésekkel együtt.

A konferencia Szövetségünk tagja számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő: 2021. február 5.

Facebook
Email
Scroll to Top
Scroll to Top