Arany fokozatú minősítéssel zárta a Közétkeztetési versenyt a Balassa kórház csapata

A fenntartható közétkeztetés jegyében a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, valamint a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség rendezésében zajlott az Országos Közétkeztetői Szakácsverseny döntője Budapesten.

Elekes Beáta élelmezésvezető volt a csapat irányítója

Forrás: TEOL

A verseny fő célja a közétkeztetés népszerűsítése, a fenntarthatóság támogatása, valamint iránymutatás a közétkeztetés fejlesztéséhez. Minden alkalommal egy fő téma köré szervezik a megmérettetés alap feladatát, 2023-ban a húsmentes ételekre fókuszáltak.

A négy fős csapatok feladata egy három fogásos, húsmentes, felnőtt menü elkészítése volt négy óra alatt.

A Balassa János Kórház élelmezési osztályának Balassa Teamje idén már harmadik alkalommal állt rajthoz a nívós, 17 csapatos, elődöntős mezőnyben és ötödikként jutott tovább a döntőbe, melyen márciusban nem csupán közönségi különdíjat és rengeteg más ajándékot is kaptak, de arany fokozatú minősítéssel zárták a versenyt.

A csapat vezetője, Elekes Beáta mesélt a döntő izgalmairól.

https://videa.hu/player?a=ACVqBcAsG1tpJr2g

Forrás: https://www.teol.hu/helyi-kozelet/2024/03/arany-fokozatu-minositessel-zarta-a-kozetkeztetesi-versenyt-a-balassa-korhaz-csapata

Scroll to Top
Scroll to Top