A napokban megjelent hír kapcsán, -miszerint az egyik közétkeztető vállalkozás civil kezdeményezésre a jövőben nem használ szezámmagot, földimogyorót és diót Szövetségünk állásfoglalása az alábbi dokumentumban olvasható:
Svédasztalos gyermekétkeztetés és vidéki étterem kapta a Fenntarthatósági Díjat
A Turizmus.com szerkesztősége és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány idén újból meghirdette az innovatív turisztikai
Közétkeztető is bekerült a Turizmus.com szerkesztősége és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közös fenntarthatósági pályázatának döntőjébe
36 pályázó közül a szakmai zsűri 5 pályaművet juttatott tovább a Turizmus.com szerkesztősége és a
FIGYELEM! Megjelent a 2025-2026-os KÖSZ verseny kiírása
A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában A megmérettetésre 2025. április 30-ig lehet