Kádas Co. készételszállítás a KÖZSZÖV ajánlásával!
Léteznek oldalról nyitható sínes ételszállító ládák, melyekben a kombi sütőkben használt rozsdamentes GN 1/1-65 mm-es edényekben készített ételek (kapacitás felnőttek esetében 15-18 adag/tepsi, gyerek fogyasztók esetében 21-24 adag/tepsi) minőségkárosodás és kockázatos hőmérséklet csökkenés nélkül szállíthatók.
A ládák poliuretán hab szigetelésének köszönhetően az ételek 1-2°C-ot veszítenek hőmérsékletükből óránként, így a sütőből közvetlenül kitárolt ételek hőmérséklete bőségesen a biztonsági határérték (63°C) felett lesz a tálalás egész ideje alatt.
Az ételek kihűlése az egyéni tálcás étkeztetés esetében is – a minőség és élelmiszer-biztonság okán- komoly probléma.
Erre a helyzetre is létezik biztonságos megoldás, amellyel a hőn-tartó (meleg/ hideg) egyéni tálcákkal zajlik a fogyasztók étkeztetése.