Kádas Co. Rakott Készétel szállítás – hőn-tartással

Kádas Co. készételszállítás a KÖZSZÖV ajánlásával!

Léteznek oldalról nyitható sínes ételszállító ládák, melyekben a kombi sütőkben használt rozsdamentes GN 1/1-65 mm-es edényekben készített ételek (kapacitás felnőttek esetében 15-18 adag/tepsi, gyerek fogyasztók esetében 21-24 adag/tepsi) minőségkárosodás és kockázatos hőmérséklet csökkenés nélkül szállíthatók.

A ládák poliuretán hab szigetelésének köszönhetően az ételek 1-2°C-ot veszítenek hőmérsékletükből óránként, így a sütőből közvetlenül kitárolt ételek hőmérséklete bőségesen a biztonsági határérték (63°C) felett lesz a tálalás egész ideje alatt.

https://kadasco.hu/termekek/

Az ételek kihűlése az egyéni tálcás étkeztetés esetében is – a minőség és élelmiszer-biztonság okán- komoly probléma.

Erre a helyzetre is létezik biztonságos megoldás, amellyel a hőn-tartó (meleg/ hideg) egyéni tálcákkal zajlik a fogyasztók étkeztetése.

Scroll to Top
Scroll to Top