KÖZSZÖV Gasztroakadémia 2021 élménybeszámoló

Nagy sikerrel lezajlott az első KÖZSZÖV Akadémia, amire 18 közétkeztető konyha élelmezésvezetője hozta magával a szakácsát az ország különböző pontjairól.

További képekért tekintse meg galérinkát.

Fő támogatónk a METRO képzőközpontjában, ideális körülmények között Némedi József, Végh Tamás séfek és munkatársaik tréningezték a szakácsokat, miközben Segál Hajnalka, rutinos szervezetfejlesztő tréner és Zoltai Anna az élelmezésvezetőket képezte vezetés, irányítás, kommunikáció és érzékszervi bírálat kérdésekben. Az elkészült uzsonnakrémek és ebéd kapcsán a jelenlévők jelezték, szívesen étlapra tűznék. A jó hangulatú képzésről rövid kisfilmet is készítettünk, ami honlapunkon megtekinthető.

A képzés Szövetségünk tagjainak térítés mentes volt. Tervezzük további, hasonló gyakorlati képzések szervezését is, amennyiben a tagság részéről van rá igény. Az igények jelzését folyamatosan fogadjuk a weblapunk kapcsolat menüpontján keresztül.

Augusztus 5-én a KÖSZ 2021-2022 versenyzőké volt a terep, gyakorlati ismereteket szerezhettek az elődöntők helyszínén. Elmondták, izgalommal várják a versenyt és lelkesen készülnek. Az elődöntők időpontja: október 9,10,16, és november 20.

Facebook
Email
Scroll to Top
Scroll to Top