A jövő évi beszállítások tervezése, szerződések előkészítése kapcsán újra előtérbe került, a 676/2020. (XII. 28.) Korm. rendelet, amely előírta a közbeszerzéssel szolgáltató közétkeztetőknek, hogy az alapanyagok értékben 2022-től legalább 60%-ban, 2023-tól pedig már legalább 80%-ban közétkeztetési rövid ellátási láncból származzanak. Annak megállapítása, hogy mi számít KREL terméknek nem egyszerű, ezért Szövetségünk még 2021-ben kezdeményezte az Agrárminisztériumnál egy útmutató kidolgozását. Az útmutató a Nébih honlapról és szövetségünk honlapjáról is letölthető.
KÖZSZÖV FENNÁLLÁSÁNAK 25 ÉVES ÉVFORDULÓJA
Szeretettel meghívjuk a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége fennállásának 25 éves évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő két
Indul az ivóvíz fogyasztást népszerűsítő 15. HAPPY-hét
Rekordkísérlettel ünnepli az NNGYK a 15. vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hetet. A gyermekkori túlsúly és elhízás megakadályozásának
2025. januári KÖZSZÖV webiárium felvétele
Napjainkra kialakult gyakorlatunktól eltérve, a téma iránti érdeklődés miatt az előadó, Dr. Némedi Erzsébet hozzájárulásával