Az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) országos felmérést végez azzal a céllal, hogy feltárja, hogyan növelhető az ökológiai gazdálkodásból származó (bio) élelmiszerek aránya a közétkeztetésben.
A felmérés elsősorban közétkeztetési szereplők, iskolák, önkormányzatok, egészségügyi és szociális ellátó intézetek, valamint gazdálkodók véleményét keresi a közétkeztetési ágazat és az ökológiai gazdálkodás lehetséges közös jövőjével kapcsolatban.
A felmérés egy nemzetközi összehasonlító kutatás része, így a hazai tapasztalatok, lengyel, német és skót szakemberek véleményével együtt lesznek bemutatva és összehasonlítva.
A felmérésben való részvétel önkéntes és teljesen anonim. A kitöltés, mely körülbelül 20 percet vesz igénybe, bármikor megtagadható és megszakítható következmények nélkül. Amennyiben kérdésetek van, forduljatok a kutatás vezetőjéhez: Király Gábor (kiraly.gabor@aki.gov.hu)
Köszönjük, hogy segítik az AKI munkáját, ezzel is hozzájárulva a hazai közétkeztetés fejlesztéséhez!