Lehet-e közös jövője a közétkeztetésnek és az ökológiai gazdálkodásnak Magyarországon?

Az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) országos felmérést végez azzal a céllal, hogy feltárja, hogyan növelhető az ökológiai gazdálkodásból származó (bio) élelmiszerek aránya a közétkeztetésben.

A felmérés elsősorban közétkeztetési szereplők, iskolák, önkormányzatok, egészségügyi és szociális ellátó intézetek, valamint gazdálkodók véleményét keresi a közétkeztetési ágazat és az ökológiai gazdálkodás lehetséges közös jövőjével kapcsolatban.

A felmérés egy nemzetközi összehasonlító kutatás része, így a hazai tapasztalatok, lengyel, német és skót szakemberek véleményével együtt lesznek bemutatva és összehasonlítva.

A felmérésben való részvétel önkéntes és teljesen anonim. A kitöltés, mely körülbelül 20 percet vesz igénybe, bármikor megtagadható és megszakítható következmények nélkül. Amennyiben kérdésetek van, forduljatok a kutatás vezetőjéhez: Király Gábor (kiraly.gabor@aki.gov.hu)

Köszönjük, hogy segítik az AKI munkáját, ezzel is hozzájárulva a hazai közétkeztetés fejlesztéséhez!

https://www.aki.gov.hu/2024/11/26/lehet-e-kozos-jovoje-a-kozetkeztetesnek-es-az-okologiai-gazdalkodasnak-magyarorszagon/

Scroll to Top
Scroll to Top