Havi rendszerességgel szervezünk szakmai előadásokat a közétkeztetésben dolgozóknak. Az előadások a KÖZSZÖV tagoknak ingyenes.
Ilyet még nem csináltunk, ezért izgalommal készültünk az első online konferenciánkra, és ugyanilyen izgalommal dolgoztuk fel a hallgatóság visszajelzését, akiknek 67 százaléka Hírlevelünkből értesült az eseményről. 77 százalékuknak nem okozott gondot a ZOOM alkalmazása, ők a kezelését könnyűnek minősítették. A témaválasztást 100 %-ban aktuálisnak és jónak, az előadást 100 %-ban értékesnek és informatívnak tartották, akárcsak a moderálást.
A válaszadók 100 %-ban úgy látták jelen helyzetünkben szükség van az ilyen rendszerű konferenciákra, amelyen a tagság szakmai információkhoz juthat, és jelezték, hogy máskor is szeretnének online konferenciákon részt venni.
Javaslat érkezett előadókra is, Miháldy Kingát és Zoltai Annát hallanák szívesen. Az online konferenciák téma javaslatai a következők voltak: élelmiszerbiztonság, ételkészítési ismeretek, aktuális jogszabály változások, élelmiszerismeret, munkajog és munkavédelem, jól bevált gyakorlatok és tapasztalatok, a jövő élelmiszerei, ételhulladék, norma és költségek megállapítása, hasonlók témák, mint amik eddig voltak, és bármi jó, ami életszerű.
A felsorlásból látszik, bőséggel kaptunk témajavaslatokat, és igyekszünk ennek alapján havonta egy online konferenciát megszervezni. A következő konferencia január 14-én lesz!
FIGYELEM! 2021. január 14. A következő online KÖZSZÖV konferencia
Jelentkezési határidő január 7.
A konferencia időpontja:
2021. január 14-én 14 óra 30 – 15.30.
Téma: OGYÉI Segítség a mindennapokhoz -táplálkozásegészségügyi rendelet, gyakorlat, változások, szakmai kapcsolat.
Előadó: Feigl Edit főigazgató helyettes, a KÖZSZÖV elnökség egykori tagja.
További szakmai anyagok