Zsírban-olajban sütés fortélyaiSzakmai Anyagok / 2021-02-13 TARTALOMJEGYZÉK:Milyen sütőolajok közül választhat?Az olajban sült ételek minőségének szabályozásaHibaelhárításNéhány használati tippAz olaj romlását befolyásoló tényezőkSzakkifejezések BUNGE SZAKMAI ANYAG LETÖLTÉS További szakmai anyagok Facebook Email
Svédasztalos gyermekétkeztetés és vidéki étterem kapta a Fenntarthatósági Díjat A Turizmus.com szerkesztősége és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány idén újból meghirdette az innovatív turisztikai Tovább»
Közétkeztető is bekerült a Turizmus.com szerkesztősége és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány közös fenntarthatósági pályázatának döntőjébe 36 pályázó közül a szakmai zsűri 5 pályaművet juttatott tovább a Turizmus.com szerkesztősége és a Tovább»
FIGYELEM! Megjelent a 2025-2026-os KÖSZ verseny kiírása A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában A megmérettetésre 2025. április 30-ig lehet Tovább»