Zsírban-olajban sütés fortélyaiSzakmai Anyagok / 2021-02-13 TARTALOMJEGYZÉK:Milyen sütőolajok közül választhat?Az olajban sült ételek minőségének szabályozásaHibaelhárításNéhány használati tippAz olaj romlását befolyásoló tényezőkSzakkifejezések BUNGE SZAKMAI ANYAG LETÖLTÉS További szakmai anyagok Facebook Email
KÖZSZÖV FENNÁLLÁSÁNAK 25 ÉVES ÉVFORDULÓJA Szeretettel meghívjuk a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége fennállásának 25 éves évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő két Tovább»
Indul az ivóvíz fogyasztást népszerűsítő 15. HAPPY-hét Rekordkísérlettel ünnepli az NNGYK a 15. vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hetet. A gyermekkori túlsúly és elhízás megakadályozásának Tovább»
2025. januári KÖZSZÖV webiárium felvétele Napjainkra kialakult gyakorlatunktól eltérve, a téma iránti érdeklődés miatt az előadó, Dr. Némedi Erzsébet hozzájárulásával Tovább»