Kerekasztal megbeszélés Egerben

Szakítva a korábbi évek hagyományos konferencia rendszerű gyakorlatával, kísérletként, a közvetlenebb kapcsolat és eredményesebb szakmai érdekképviselet miatt kerekasztal megbeszélést szervezünk. Ennek keretében az előadók program szerinti rövid előadása után a témában beszélgetést folytatunk a résztvevőkkel, akiktől pozitív és negatív tapasztalatok, kérdések, problémák felvetését várjuk szóban, vagy a kihelyezett „kérdésládában”. Az előadók felkészülését segíti, ha a felmerülő kérdéseiket előzetesen megküldik e-mail címünkre: rozsas.aniko.kozszov@gmail.com

A megbeszélés programterve és a letölthető jelentkezési lap: 

 08:30 – 09:00  Regisztráció, kiállítók megtekintése  
09:00 – 09:05 MegnyitóRózsás Anikó elnök, KÖZSZÖV 
09:05 – 09:30 Emberség, mint motiváló erő, avagy hogyan becsüljük meg, és hogyan fejlesszük munkatársainkat?   Előadó és a beszélgetés moderátora: Gazsi Zoltán ügyvezető, Eisberg Hungary Kft., a „Vállalható Üzleti Kultúráért” Nagykövete 
09:30 – 10:30 Kerekasztal megbeszélés 
  Résztvevők: Rózsás Anikó területi vezető, Végh Tamás mesterszakács, gasztronómiai igazgató Némedi József mesterszakács, élelmiszerbiztonsági vezető Bernáth József séf, fejlesztő Páger Zsolt üzletfejlesztési igazgató Zoltai Anna élelmiszerbiztonsági szakmérnök, tanácsadóÉrintett témakörök: motivációs eszközök és lehetőségek, a munkabér és cafetéria egyensúlya, munkabeosztás, munkaszervezés, mindennapi pszichológia, munkahelyi kapcsolatok, munkahelyi közösség, vezetői-beosztotti viszonyok 
10:30 – 11:00 Kávészünet, kiállítók megtekintése 
11:00 – 11:20A közétkeztetési szakácsverseny (KÖSZ) küldetése, és eredményeinek hasznosítása a mindennapokban  Előadó és a beszélgetés moderátora: Zoltai Anna KÖSZ szervező, a NÉBIH volt osztályvezetője
11:20 – 12:30 Kerekasztal megbeszélés 
 Résztvevők: Rózsás Anikó területi vezető, KÖSZ zsűri elnök Végh Tamás mesterszakács, KÖSZ mentor és zsűri tag Némedi József mesterszakács, a verseny ötletgazdája Bernáth József séf, KÖSZ zsűri tag és mentor Stiller Tamás séf KÖSZ mentor, kommunikáció felelős Páger Zsolt élelmiszertechnológusÉrintett témakörök:  nyersanyag norma kérdések, munkaszervezés, társadalmi elfogadottság, megbecsülés, szakmai fejlődés, fejlesztés, élelmiszer-minőség, élelmiszerbiztonság, új technológiák, elfelejtett alapanyagok, kommunikáció és az étkezési kultúra
12:30 Programzárás, büféebéd 

Leave a Comment

Scroll to Top
Scroll to Top