Szakítva a korábbi évek hagyományos konferencia rendszerű gyakorlatával, kísérletként, a közvetlenebb kapcsolat és eredményesebb szakmai érdekképviselet miatt kerekasztal megbeszélést szervezünk. Ennek keretében az előadók program szerinti rövid előadása után a témában beszélgetést folytatunk a résztvevőkkel, akiktől pozitív és negatív tapasztalatok, kérdések, problémák felvetését várjuk szóban, vagy a kihelyezett „kérdésládában”. Az előadók felkészülését segíti, ha a felmerülő kérdéseiket előzetesen megküldik e-mail címünkre: rozsas.aniko.kozszov@gmail.com
A megbeszélés programterve és a letölthető jelentkezési lap:
08:30 – 09:00 | Regisztráció, kiállítók megtekintése | |
09:00 – 09:05 | Megnyitó – Rózsás Anikó elnök, KÖZSZÖV | |
09:05 – 09:30 | Emberség, mint motiváló erő, avagy hogyan becsüljük meg, és hogyan fejlesszük munkatársainkat? Előadó és a beszélgetés moderátora: Gazsi Zoltán ügyvezető, Eisberg Hungary Kft., a „Vállalható Üzleti Kultúráért” Nagykövete | |
09:30 – 10:30 | Kerekasztal megbeszélés | |
Résztvevők: Rózsás Anikó területi vezető, Végh Tamás mesterszakács, gasztronómiai igazgató Némedi József mesterszakács, élelmiszerbiztonsági vezető Bernáth József séf, fejlesztő Páger Zsolt üzletfejlesztési igazgató Zoltai Anna élelmiszerbiztonsági szakmérnök, tanácsadó | Érintett témakörök: motivációs eszközök és lehetőségek, a munkabér és cafetéria egyensúlya, munkabeosztás, munkaszervezés, mindennapi pszichológia, munkahelyi kapcsolatok, munkahelyi közösség, vezetői-beosztotti viszonyok | |
10:30 – 11:00 | Kávészünet, kiállítók megtekintése | |
11:00 – 11:20 | A közétkeztetési szakácsverseny (KÖSZ) küldetése, és eredményeinek hasznosítása a mindennapokban Előadó és a beszélgetés moderátora: Zoltai Anna KÖSZ szervező, a NÉBIH volt osztályvezetője | |
11:20 – 12:30 | Kerekasztal megbeszélés | |
Résztvevők: Rózsás Anikó területi vezető, KÖSZ zsűri elnök Végh Tamás mesterszakács, KÖSZ mentor és zsűri tag Némedi József mesterszakács, a verseny ötletgazdája Bernáth József séf, KÖSZ zsűri tag és mentor Stiller Tamás séf KÖSZ mentor, kommunikáció felelős Páger Zsolt élelmiszertechnológus | Érintett témakörök: nyersanyag norma kérdések, munkaszervezés, társadalmi elfogadottság, megbecsülés, szakmai fejlődés, fejlesztés, élelmiszer-minőség, élelmiszerbiztonság, új technológiák, elfelejtett alapanyagok, kommunikáció és az étkezési kultúra | |
12:30 | Programzárás, büféebéd |