KÖZSZÖV FENNÁLLÁSÁNAK 25 ÉVES ÉVFORDULÓJA

Szeretettel meghívjuk a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége fennállásának 25 éves évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő két napos konferenciára. Az esemény részletes programja itt megtekinthető. A részvétel a KÖZSZÖV tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyre a férőhelyek számának függvényében van lehetőség.

KÖZSZÖV FENNÁLLÁSÁNAK 25 ÉVES ÉVFORDULÓJA Tovább »

Indul az ivóvíz fogyasztást népszerűsítő  15. HAPPY-hét

Rekordkísérlettel ünnepli az NNGYK a 15. vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hetet. A gyermekkori túlsúly és elhízás megakadályozásának egyik kulcsa a megfelelő folyadékbevitel. A nap folyamán elfogyasztott folyadék mennyisége és minősége amellett, hogy hatással van a fiatalok fejlődésére, az iskolai teljesítményt is befolyásolhatja. Többek között erre hívja fel a figyelmet a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) HAPPY-hét

Indul az ivóvíz fogyasztást népszerűsítő  15. HAPPY-hét Tovább »

2025. januári KÖZSZÖV webiárium felvétele

Napjainkra kialakult gyakorlatunktól eltérve, a téma iránti érdeklődés miatt az előadó, Dr. Némedi Erzsébet hozzájárulásával a webináriumon elhangzott előadásról felvételt készítettünk, ami az alábbi linken megtekinthető. Szeretnénk felhívni tagjaink figyelmét arra, hogy a jövőben sem szándékozzuk az eredeti gyakorlatunkat megváltoztatni, ez egy egyszeri, kivételes alkalom. Zoltai Anna elnök

2025. januári KÖZSZÖV webiárium felvétele Tovább »

Svédasztalos gyermekétkeztetés és vidéki étterem kapta a Fenntarthatósági Díjat

A Turizmus.com szerkesztősége és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány idén újból meghirdette az innovatív turisztikai projekteket elismerő Fenntarthatósági Díj pályázatot. A legkiemelkedőbbek idén is a február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálán vehették át elismerésüket. A 2024-ben debütált díj célja, hogy elismerje és a szélesebb közönséggel is megismertesse azokat a személyeket, akik a fenntarthatóságot sikeresen építették be

Svédasztalos gyermekétkeztetés és vidéki étterem kapta a Fenntarthatósági Díjat Tovább »

Scroll to Top
Scroll to Top