KÖSZ SZAKÁCSVERSENY – ELŐDÖNTŐ 2023. október 21-22.
KÖSZ SZAKÁCSVERSENY – ELŐDÖNTŐ 2023. október 21-22. Tovább »
A Táplálkozási Akadémia hírlevél célja, hogy az újságírók számára hiteles információt nyújtson az egészséges táplálkozásról, életmódról, valamint…
A Szombathelyen, impozáns környezetben, az Arborétumban megtartott régiós konferencia több, mint 80 hallgatója értékes gondolatokkal és ismeretekkel gazdagodott. A konferenciát Dr. László Győző Szombathely város alpolgármestere köszöntötte, aki alapos tanúbizonyságát adta annak, hogy naprakész a közétkeztetés és a fenntarthatóság kérdéseiben. A témaválasztás korszerű, az elhangzottak pedig előremutatók és elgondolkodtatók voltak. A hallgatóság kérdései, a szünetekben
Nagy siker volt a Fenntartható közétkeztetés című KÖZSZÖV konferencia 2023.október 4.-én Tovább »
A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV)szeretettel meghívja a 2023. október 4-i KÖZSZÖV Régiós Konferenciára,melynek helyszíne Szombathely.Az esemény központi témája ismét a Közétkeztetés és a Fenntarthatóságkapcsolata, illetve a tevékenységünket érintő napi aktuális kérdések is terítékre kerülnek.Helyszín:Kámoni Arborétum, Szombathely9700 Szombathely, Szent Imre herceg utca 84/B.Utazás Waze alkalmazássalA részvétel a KÖZSZÖV tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött
MEGHÍVÓ Régiós Konferencia Szombathely Tovább »
10 év alatt 30 %-kal nőtt a hazai húsfogyasztás. Ma napi 1,5 millió ember veszi igénybe a közétkeztetést, ahol „szegényen vagyunk gazdagok” mivel az élelmiszer ötöde megy kukába. Ez 50000 tonna pazarlás évente. Miért fontos környezetvédelmi szempontból a húsevés csökkentése? Hogyan segíthet ebben pl. az iskolai szemléletformálás? Hogyan lehetne a közétkeztetés fenntartható? A környezeti problémák
Szegényen vagyunk gazdagok – lehet-e fenntartható a pazarló közétkeztetés? Tovább »