A koronavírus járvány kapcsán a fertőtlenítésről
Fertőtlenítés, vagy dezinfekció a civilizált életforma fontos velejárója, a fertőző betegségek leküzdésben nélkülözhetetlen eszközünk.
A koronavírus járvány kapcsán a fertőtlenítésről Tovább »
Fertőtlenítés, vagy dezinfekció a civilizált életforma fontos velejárója, a fertőző betegségek leküzdésben nélkülözhetetlen eszközünk.
A koronavírus járvány kapcsán a fertőtlenítésről Tovább »
A Sirha kiállításon szervezett Közétkeztetési szakácsversenyről kérdezték a verseny szervezőjét és szakmai védnökét Zoltai Annát.
Sirha-Közétkeztetési Szakácsverseny 2020, és ami mögötte van Tovább »
Léteznek oldalról nyitható sínes ételszállító ládák, melyekben a kombi sütőkben használt rozsdamentes GN 1/1-65 mm-es edényekben készített ételek (kapacitás felnőttek esetében 15-18 adag/tepsi, gyerek fogyasztók esetében 21-24 adag/tepsi) minőségkárosodás és kockázatos hőmérséklet csökkenés nélkül szállíthatók.
A Kádas Co. készétel szállító hőn-tartó eszközeit teszteltük és minősítettük. Kérjen Ön is szakmai véleményt a KÖZSZÖV -től.
Kádas Co. Rakott Készétel szállítás – hőn-tartással Tovább »
Tegnap több nyitott kérdésben is döntés született a Bocuse d’Or kapcsán. Az egész világot sújtó egészségügyi válság miatt a Bocuse d’Or Nemzetközi Szervezet Bizottsága (IOC) meghozott néhány döntést, hogy a 2021 januárjában megrendezendő lyoni Bocuse d’Or a lehető legbiztonságosabban és legfelelőségteljesebben zajlódhasson le. Épp ezért az amerikai, valamint az ázsiai-csendes-óceáni válogatókat lefújta, és ezekből a
Egy hónappal később rendezik meg a Bocuse d’Or európai válogatóját Tovább »
Huszonhatan fertőződtek meg szalmonellával, többen kórházba kerültek, egy beteg pedig elhunyt négy évvel ezelőtt egy gyulai vendéglátóhely menüként készített zúzapörköltjétől, illetve annak köretétől. Az ügyészség társtettesként elkövetett, halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádolja az éttermet üzemeltető kft. ügyvezető nőjét és a vendéglátóhelyet irányító férfit. Az ügy előkészítő tárgyalását csütörtökön dr. Darók
Huszonhatan kaptak szalmonellát egy zuzapörkölttől Gyulán Tovább »
Szakítva a korábbi évek hagyományos konferencia rendszerű gyakorlatával, kísérletként, a közvetlenebb kapcsolat és eredményesebb szakmai érdekképviselet miatt kerekasztal megbeszélést szervezünk. Ennek keretében az előadók program szerinti rövid előadása után a témában beszélgetést folytatunk a résztvevőkkel, akiktől pozitív és negatív tapasztalatok, kérdések, problémák felvetését várjuk szóban, vagy a kihelyezett „kérdésládában”. Az előadók felkészülését segíti, ha a
Kerekasztal megbeszélés Egerben Tovább »
2003-tól az elnök Dr. Lezák György. Az Ő nevéhez fűződik a „Naponta zöldség gyümölcs fogyasztás” egészségünk védelmében című kampány sorozat elindítása, valamint az óvodai, az iskolai, a kórházi gazdasági vezetőkkel a kapcsolatfelvétel az étkeztetés fejlesztésére. Lezák doktor helyét –betegsége miatt- Szűcs Ferencné Marika veszi át. Ebben az időben nyeri el a KÖZSZÖV az NCA (Nemzeti
2000. március 15-én, Békéscsabán, a Luther utca 5/b. alatt alakul meg a KÖZÉTKEZTETŐK ÉS ÉLELMEZÉSVEZETŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. „A jelenlévő alapító tagok a később részletezett magasztos céloktól vezérelve, egyhangúan, közfelkiáltással kinyilatkozzák, hogy a Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége elnevezéssel egyesületet alapítanak.”Az elnökség ekkor 4 fő, a vezetőségi tagok száma 10 fő, a tagság pedig 13 főből állt.A