Közétkeztetési szakácsverseny a fenntarthatóság jegyében

Március 5-7. között, a Sirha élelmiszeripari kiállításon rendezik meg a hagyományos Közétkeztetési Szakácsversenyt. Idén a fenntarthatóság jegyében húsmentes ételeket főznek majd a csapatok. Milyen a modern menza? A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) már kilencedik alkalommal rendezi meg a közétkeztetésben dolgozók szakácsversenyét. A háromnapos döntőbe 12 csapat jutott be, a munkájukat pedig két zsűri is […]

Közétkeztetési szakácsverseny a fenntarthatóság jegyében Tovább »

A közétkeztetés Forma 1-e szeretne lenni a Közétkeztetési Szakácsverseny

A 2024-ben a fenntartható közétkeztetés jegyében rendezik meg a IX. Közétkeztetési Szakácsversenyt (KÖSZ). Az érdeklődőket számos újdonsággal, többek között közönségkóstolóval várják március 5-7. között a SIRHA-n a Hungexpo A pavilonjában. A nagy szakmai támogatással megrendezett versenynek csak nyertesei vannak, hiszen a megszerzett tudás megjelenik a hétköznapokban – emelte ki az eseményt beharangozó sajtótájékoztatón Zoltai Anna, a Közétkeztetők

A közétkeztetés Forma 1-e szeretne lenni a Közétkeztetési Szakácsverseny Tovább »

SIRHA Budapest – Trade magazin interjú

 Friss interjúval érkeztünk! A SIRHA Budapest rendezvény hivatalos média támogató partnerével, a Hermann Zsuzsával, a Trade magazin kiadó -főszerkesztőjével készült egy izgalmas beszélgetés, ahol beavat minket az idei események terveibe és a várt újdonságokba!  A Trade Magazin hosszú évek óta nemcsak megbecsült, de aktív résztvevője rendezvényeinknek, mindig új és friss szemlélettel érkeznek. Idén sem lesz ez másképp –

SIRHA Budapest – Trade magazin interjú Tovább »

zCast: Egymillió tálca étel egynegyede a kukában végzi – hogyan lehet fenntartható a menzás étkeztetés?

Hogyan old(hat)ja meg a svédasztal a közétkeztetés hulladékproblémáját? Hogyan reagálnak a szülők és a gyerekek, ha péntekenként nincs hús a menzán? Milyen jogszabályok nehezítik a fenntarthatósági forradalmat? Ezekről beszélgettünk a zCast legfrissebb adásában. Bölcsődék, óvodák, iskolák, kórházak, börtönök – naponta több mint egymillió ember kapja közétkeztetésben a reggelijét és ebédjét, közvetetten pedig ennek sokszorosa azoknak

zCast: Egymillió tálca étel egynegyede a kukában végzi – hogyan lehet fenntartható a menzás étkeztetés? Tovább »

KÖSZ 2023-2024 döntő programleírás 2024. március 5-6-7-én a SIRHA-n

A KÖSZ 2023-2024 közétkeztetési szakácsverseny 2023. októberi két napos elődöntőjét követően 12 csapat jutott a döntőbe, amely 2024.március 5-6-7-én, szakmai programokkal kiegészítve, a SIRHA kiállítás nyitvatartási idejében látogathatóan zajlik. A SIRHA immár ötödik alkalommal ad otthont a KÖSZ döntőnek. A döntős csapatok 4 fősek. A verseny céljai: – A közétkeztetés népszerűsítése, – A fenntartható közétkeztetés

KÖSZ 2023-2024 döntő programleírás 2024. március 5-6-7-én a SIRHA-n Tovább »

Scroll to Top
Scroll to Top